Bygg drømmen din!

Bli en del av noe STORT! Tenk deg å jobbe med maten hele Norge spiser – og få lønn mens du lærer! Som lærling kombinerer du praktisk arbeid i en bedrift med opplæring i et lærefag. Du får verdifull erfaring, samtidig som du bygger kompetanse som gir deg et fagbrev. En læretid varer vanligvis 2 år, og du får tett oppfølging både fra arbeidsplassen og opplæringskontoret. Målet er at du skal utvikle deg faglig og personlig, og bli godt rustet til arbeidslivet.

En vei rett inn i fremtiden

Matbransjens Opplæringskontor ble etablert i 2000 og dekker Innlandet Fylke.

Opplæringskontoret er et tverrfaglig opplæringskontor som dekker alle fagområdene til våre medlemsbedrifter.

Bedrifter som jobber med mat, eller har tilknytning til matbransjen, kan søke om medlemskap.

Følg oss
© Matbransjens opplæringskontor - 2025. Alle rettigheter reservert.

 Utviklet av Mjanger Design