• Hopp til hovedinnhold
  • Skip to after header navigation
  • Skip to site footer
Matbransjens Opplæringskontor

Matbransjens Opplæringskontor

Mange yrker – mange muligheter

Våre lærefag

  • Automatiseringsfaget
  • Ferskvarehandlerfaget
  • Industriell matproduksjon
  • Industrimekanikerfaget
  • Kjemiprosessfaget
  • Kjøttskjærerfaget
  • Laboratoriefaget
  • Logistikkfaget
  • Pølsemakerfaget
  • Produksjonsteknikkfaget
  • Slakterfaget
  • Yrkessjåførfaget

Voksenopplæring

  • Veien til fagbrev som voksen
  • Oppmelding til skriftlig eksamen
  • Oppmelding til fag-/svenneprøve
  • Prøvenemnder i Innlandet

Ledige læreplasser

Medlemsbedrifter

Historier

Videoer

NYTTIG INFORMASJON

  • Prøvenemder
  • Fagbrevutdelinger
  • Utskrift av fag-/svennebrevet

Om oss

  • Vedtekter
  • Styret
  • Ansatte
  • Bli medlem
  • Demonstrasjonsbedrift
  • Kontakt oss
  • Våre medlemsbedrifter
  • Ledige læreplasser
  • Våre lærefag

Om oss

Matbransjens Opplæringskontor ble etablert i 2000. Opplæringskontoret er et tverrfaglig opplæringskontor som dekker alle fagområdene til våre medlemsbedrifter. Vi er registret som en forening, og næringsmiddelbedrifter i Innlandet kan søke om medlemskap.



Vårt formål er å:

  • Utdanne ungdom til dyktige fagarbeidere, gjennom å koordinere, kvalitetssikre og effektivisere medlemsbedriftenes fagopplæringsvirksomhet.
  • Legge til rette for eksamens forberedende kurs slik at voksne arbeidstakere med allsidig praksis får tatt fag-/svennebrev.
  • Tilby, arrangere og gjennomføre bransjerelaterte kurs for medlemsbedriftene.
  • Bidra til å markedsføre fag og bransje for å øke rekrutteringen av faglært arbeidskraft til bransjen.
  • Ivareta et godt samarbeid med de videregående skoler som har kontorets fag.

Vedtekter

Vedtekter – Matbransjens OpplæringskontorLast ned

Styret

Stig Vestveit

Styreleder

915 40 058
stig.vestveit@felleskjopet.no


Fabrikksjef
Felleskjøpet Stange

Synne Kari Svensrud

Nestleder

975 97 242
synne.kari.svensrud@tine.no


Produksjonsleder
TINE Meieriet Tretten

Lars Tore Ramsberg

Styremedlem

906 99 352
lars.tore.ramsberg@tine.no


Meierisjef
TINE Meieriet Brumunddal

Jens Erik Dobloug

Styremedlem

951 27 350
jens.erik.dobloug@orkla.no


Fabrikksjef
Orkla Foods Elverum

Tjærand Lyngnes

Styremedlem

977 203 59
tjarand.lyngnes@nortura.no


Avdelingsleder
Nortura Rudshøgda

Jo Ivar Skundberg

Styremedlem (fagorganiserte)

917 30 340
hedmarken.nnn@gmail.com


Tillitsvalgt NNN
NNN, med arbeidssted Nortura Rudshøgda

Inger Marie Jøranli

Første varamedlem

926 00 291
inger.marie.joranli@hoff.no


Fabrikksjef
Hoff SA Gjøvik

Kai Sverre Moen

Andre varamedlem

918 436 77
kaysverre.moen@grilstad.no


Avdelingsleder
Grilstad Brumunddal

Hans Petter Rasmussen

Varamedlem (fagorganiserte)

952 976 40
hans-petter.rasmussen@nortura.no


Fagopplæringskoordinator
NNN, med arbeidssted Nortura Rudshøgda

Ansatte

Marit Finseth Løberg

Daglig leder

957 39 110
marit@matbransjen.no


Marit er utdannet Næringsmiddel­teknolog fra Høgskolen i Sør-Trøndelag. (3-årig bachelor­program i Matteknologi)

I tillegg har hun videreutdanning innenfor:

  • Veiledning og kompetanse­utvikling
  • Yrkespedagogikk
  • Personal­utvikling og ledelse
  • Kommunikasjons­rådgivning

Bli medlem

Næringsmiddelbedrifter i Innlandet kan søke om medlemskap i Matbransjens Opplæringskontor. Ønsker dere å bli medlem, fyll ut tilslutningsavtalen nedenfor og send til post@matbransjen.no.

Tilslutningsavtale – Matbransjens OpplæringskontorLast ned

Demonstrasjonsbedrift

Matbransjens Opplærings­kontor ble i 2003 en av ti bedrifter som ble utnevnt som Demonstrasjons­bedrift av daværende statsråd Kristin Clemet.

Matbransjens Opplærings­kontor ble i 2003 en av ti bedrifter som ble utnevnt som Demonstrasjons­bedrift av daværende statsråd Kristin Clemet.

Prisen gikk til bedrifter som hadde utmerket seg i sitt arbeid med å heve kvaliteten i norsk fagopplæring.

Kontakt oss

Kontakt oss på post@matbransjen.no eller telefon 957 39 110.

  • Postadresse:
    Ringgata 235, 2315 Hamar
  • Besøksadresse:
    Hamar Katedralskole, Ringgata 235, 2315 Hamar
  • Bankkonto:
    1822 06 26578
  • Organisasjonsnummer:
    981 688 457

Opplæringskontoret

Matbransjens Opplæringskontor ble etablert i 2000 og dekker Innlandet Fylke.

Opplæringskontoret er et tverrfaglig opplæringskontor som dekker alle fagområdene til våre medlemsbedrifter.

Matindustri og ferskvarebutikker kan søke om medlemsskap.

Les om informasjonskapsler (cookies) og vår personvernerklæring her.

Kontaktinformasjon

957 39 110

post@matbransjen.no

Hamar Katedralskole, Ringgata 235, 2315 Hamar

Bank: 1822 06 26578

Org.nr: 981 688 457

Følg oss



Matbransjens Opplæringskontor © 2023 · Levert av Fortell