Du må ha fullført Vg1 og Vg2 innen det aktuelle utdanningsprogrammet, eller ha tilsvarende realkompetanse.
Normalt varer den i 2 år, men i enkelte fag kan den være kortere eller lengre.
Du får en egen faglig leder eller instruktør i bedriften, og opplæringskontoret følger deg opp med jevnlige samtaler og møter.
Det meste av opplæringen skjer i bedriften, men du har også noe teori knyttet til fagprøven.
Med fagbrev har du mange muligheter – du kan gå rett ut i jobb, bygge videre med mesterbrev, fagskole eller høyere utdanning, eller utvikle deg videre i bransjen.
Matbransjens Opplæringskontor ble etablert i 2000 og dekker Innlandet Fylke.
Opplæringskontoret er et tverrfaglig opplæringskontor som dekker alle fagområdene til våre medlemsbedrifter.
Bedrifter som jobber med mat, eller har tilknytning til matbransjen, kan søke om medlemskap.
Utviklet av Mjanger Design