Hils på oss

Få støtte og trygghet som lærebedrift!

Våre ansatte har solid kompetanse og lang erfaring i matbransjen. Vi vet hva som kreves for å lykkes, og vi er her for å hjelpe deg!

Enten du er lærling, instruktør eller bedriftsleder, kan du stole på oss. Vi kjenner faget, bransjen og utfordringene – og vi deler gjerne av vår kunnskap og erfaring for å sikre at du og din bedrift lykkes.
Som medlem hos oss får dere:
  • Faglig støtte i arbeidet med å være en god lærebedrift.
  • Tett oppfølging og kurs for lærlingene, slik at de får den beste opplæringen.
  • Eksamensforberedende kurs for voksne ansatte som ønsker å ta fag- eller svennebrev.

Vi gjør det enklere for dere å utdanne fremtidens fagarbeidere!

Marit Finseth Løberg
Daglig leder
Engasjert pådriver for fag- og yrkesopplæring i matbransjen.
Marit er utdannet Næringsmiddel­teknolog fra Høgskolen i Sør-Trøndelag, med en bachelorgrad i Matteknologi. I tillegg har hun videreutdanning innen:
  • Veiledning og kompetanse­utvikling
  • Yrkespedagogikk
  • Personal­utvikling og ledelse
  • Kommunikasjons­rådgivning
Lang erfaring i opplæringsarbeid
Marit etablerte Matbransjens Opplæringskontor i 2000, og før dette startet hun opp Opplæringskontoret for kjøttfag i Hordaland, Sogn og Fjordane i 1997.
Brenner for matbransjen og fagopplæring
Med et stort engasjement for matbransjen har Marit utviklet opplæringskontoret til å bli et viktig verktøy for å sikre god fagopplæring av lærlinger og voksne i Matbransjen Innlandet.
Kompetanseheving for voksne
Marit underviser også voksne som ønsker å ta fagbrev innen industriell matproduksjon.
May Helen Nielsen
Fagopplæringsrådgiver
Engasjert faglærer med bred erfaring fra matbransjen.
May er utdannet Butikkslakter og Yrkesfaglærer innen restaurant- og matfag, i tillegg har hun en mastergrad i spesialpedagogikk.
20 år i matbransjen
Før hun utdannet seg til yrkesfaglærer, jobbet May i 20 år i matbransjen, blant annet som kokk og ferskvaresjef. Denne erfaringen gir henne en unik innsikt i hva som kreves av fremtidens fagarbeidere.
Brenner for faget og fagopplæring
May ønsker å bruke sin kompetanse og erfaring til å utdanne nye fagarbeidere i matbransjen.
Underviser og holder kurs
May underviser voksne som tar fagbrev innen:
  • Ferskvarehandler
  • Ernæringskokk
  • Baker & konditor
  • Kjøttskjærer, pølsemaker & slakter
I tillegg holder hun praktiske fagkurs for lærlingene våre.

Matbransjens Opplæringskontor ble etablert i 2000 og dekker Innlandet Fylke.

Opplæringskontoret er et tverrfaglig opplæringskontor som dekker alle fagområdene til våre medlemsbedrifter.

Bedrifter som jobber med mat, eller har tilknytning til matbransjen, kan søke om medlemskap.

Følg oss
© Matbransjens opplæringskontor - 2025. Alle rettigheter reservert.

 Utviklet av Mjanger Design