Hopp til hovedinnhold
Skip to site footer
Matbransjens Opplæringskontor
Mange yrker – mange muligheter
MEDLEMSBEDRIFTER
LEDIGE LÆREPLASSER
LÆREFAG
OM OSS
BLI MEDLEM
Menu
Våre lærefag
Automatiseringsfaget
Bakerfaget
Ernæringskokkfaget
Ferskvarehandlerfaget
Industriell matproduksjon
Industrimekanikerfaget
Kjemiprosessfaget
Kjøttskjærerfaget
Konditor
Laboratoriefaget
Logistikkfaget
Pølsemakerfaget
Produksjonsteknikkfaget
Slakterfaget
Yrkessjåførfaget
Voksenopplæring
Veien til fagbrev som voksen
Oppmelding til skriftlig eksamen
Oppmelding til fag-/svenneprøve
Prøvenemnder i Innlandet
Ledige læreplasser
Medlemsbedrifter
BLI MEDLEMSBEDRIFT
Historier
Videoer
NYTTIG INFORMASJON
Prøvenemder
Fagbrevutdelinger
Utskrift av fag-/svennebrevet
Om oss
Vedtekter
Styret
Ansatte
Bli medlem
Demonstrasjonsbedrift
Kontakt oss
Aktuelt
Yrkesforberedende kurs i ernæringskokk, ferskvarehandler og kjøttfagene
Nyheter
Reis ut i læretiden?
20. februar 2024
Nyheter
YFF eller bedriftsbesøk i Matbransjen
13. november 2017